23 OCT 19:00h Espectacle “Être un bâtiment”

“Être un bâtiment” és un espectacle que integra moviments de dansa i recitatius i s’ha programat en motiu de l’esdeveniment de cloenda de la tercera edició de CCP “_Import Zurich. Cooperative housing: new ways to inhabit”.

Programada pel Departament de Cultura,  la perfomance “Être un bâtiment” (Ésser un edifici) tindrà lloc al Pavelló Mies Van Der Rohe el 23 d’octubre a les 19:00h de la tarda, En ella, dues actrius de la companyia Un tour de Suisse, Hélène Cattin i Anna Hohler, donen vida als escrits i les reflexions de l’arquitecte suís Peter Zumthor (Baislea, 1943). L’entrada és lliure i l’aforament limitat.

D’una ciutat a l’altra, d’un edifici a un altre, la perfomance fa entrar en escena l’arquitectura com a tercera protagonista de l’espectacle. El punt de partida de l’espectacle són les conferències de l’arquitecte suís reunides en el llibre Pensar la arquitectura (Ed. Gustavo Gili, 2010)

Peter Zumthor és un arquitecte que ha rebut el Premi Pritzker d’Arquitectura 2009 i la Royal Gold Medal d’Arquitectura 2013. La seva arquitectura es caracteritza per un treball dels cinc sentits, de la llum, la temperatura i el so de cada espai.

CRTNACOWoAAn4uW